Reacties en referenties

Reactie plaatsen

Reacties

Landgoed de Uitkijk
een maand geleden

Al drie jaar op een rij een groot succes tijdens onze wildavonden!
Communicatie verloopt altijd zeer prettig en vlot.

Katinka en Willem
5 maanden geleden

Tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest hebben jullie voor een geweldige sfeer gezorgd tijdens de borrel. Heerlijke jazzklanken en goed afgestemd zodat je ook nog met elkaar kan praten. Wat een aanrader dit trio! Veel positieve reacties van gasten gekregen. Veel dank voor een geweldige en onvergetelijke dag.

Tessa en Sebastiaan
10 maanden geleden

Mellow Swing Jazztrio heeft op ons huwelijk gespeeld tijdens het ontvangst van de gasten en tijdens de borrel/receptie. Wij zijn super blij dat zij onderdeel zijn geweest van deze dag! De relaxte jazzy sound was mooi aanwezig waardoor de gezellige sfeer er gelijk helemaal in zat. Maar ook voldoende op de achtergrond zodat iedereen nog goed een gesprek kon voeren. We hebben ook veel positieve reacties van de gasten gekregen.
Peter is vriendelijk! En het contact voorafgaand aan de dag verliep easy, snel en duidelijk. Een échte aanrader voor elk event waar je een fijne sfeer in wil brengen. Tot een volgende keer!

Thijs van den Berg
een jaar geleden

Wij hebben de Mellow Swing Jazztrio geboekt voor ons huwelijk . Onze gasten werden ontvangen op de receptie met een geweldig repertoire aan (achtergrond) jazzmuziek. Achteraf hebben wij van veel gasten leuke reacties gehad. Nogmaals, heel veel dank!

Slijkhuis Interieur Design
2 jaar geleden

Ons 100 jarig jubileum hebben we geweldig mogen vieren met deze sfeervolle muziek! Perfect voor zowel de middag met onze zakelijke relaties als het avond programma met familie en vrienden. Hartelijk bedankt nogmaals!

Camiel en Nadia
2 jaar geleden

We zijn april 2022 getrouwd in Zandvoort en hadden ons geen mooiere dag kunnen wensen. Mellow Swing Jazz heeft onze receptie met muziek omlijst en daarmee veel sfeer aan de dag toegevoegd. Complimenten! Niet alleen wij maar ook onze gasten waren vol lof. Ook de communicatie vooraf liep soepel en er werd flexibel meegedacht over wat we wilden. Nogmaals heel erg bedankt!

Uschi
2 jaar geleden

Ik kijk terug op een prachtig geslaagd feest! Ik heb mijn 50 tigste verjaardag gevierd in een sfeervol authentiek theehuis in het bos. Een kleine knusse ruimte voor ongeveer 50 personen. Muziek is voor mij een must en live muziek een grote wens. Ik had gekozen voor een jazzband omdat ik deze vooral in deze entourage vond passen (ik hou van veel verschillende stylen muziek). Ik vond het wel spannend, maak je de juiste keuze. Boven mijn verwachting hebben ik en mijn gasten volop genoten van jullie afwisselende prachtig uitgevoerde muziek. Soms heel bewust en soms op de achtergrond beleefd. Ik werd na afloop overladen met complimenten. Jullie hebben de wensen van mijn gasten perfect aangevoeld. Jullie werden één met het feest en bewogen jullie erg gemakkelijk tussen de menigte. Jullie hebben een groot aandeel geleverd aan het slagen van mijn feest en ben daar heel dankbaar voor. Je merkt aan alles, in de communicatie, in de opbouw, in het feestmoment zelf en na afloop jullie ervaring en professionaliteit en vooral de liefde voor de muziek. Dank!

Martijn en Lise
2 jaar geleden

Wij zijn begin september 2021 getrouwd op een locatie met name in de buitenlucht. Wij en onze gasten hebben ontzettend genoten van de muziek wat het trio speelde, fijne jazz als achtergrondmuziek. Ze hebben een fijne sfeer meegebracht naar de dag. Zelfs toen wij fotos maakte, hoorden we de heerlijke ontspannen klanken op de achtergrond. In de communicatie waren ze erg toegankelijk. Ze paste zich tevens goed aan aan onze wensen (spelen bij begin ceremonie en einde ceremonie en de rest van de dag). Alleen maar goede reacties gekregen van de gasten. Daarnaast was de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder gunstig, ze waren absoluut meer waard. Nogmaals ontzettend bedankt!

Thil
2 jaar geleden

We hebben genoten van jullie sfeerondersteunende muziek tijdens mijn tuinfeest. Ook verliepen de afspraken prima. Hartelijk dank.